Skip to main content

BAND INFO

The Night Flight bestaat uit 9 jonge topmuzikanten; 3 vocals, 2 te gekke blazers en een waanzinnig strakke 4–mans ritmesectie. Onze zanger en de 2 zangeressen vormen samen een ijzer sterke front en staan garant voor sterke, meerstemmige zang, indrukwekkende choreografieën, feest en volop interactie met het publiek. The Night Flight is door hun energieke optredens, muzikale kwaliteit en verrassende mash-ups uitgegroeid tot een gevestigde naam onder Nederlandse coverbands. De muzikanten hebben één gezamenlijk doel: zoveel mogelijk mensen een onvergetelijk avond te bezorgen. Met dit doel voor ogen speelde de band succesvol op onder meer vele grote Festivals, Dorpsfeesten, Feestweken en Corporate Events. High Energy, professioneel, flexibel, down-to-earth, meedenkend en ontzorgend zijn enkele kernwoorden welke de werkwijze van band het beste omschrijven.

REPERTOIRE

Het repertoire is erg breed variërend van hedendaagse hits, floorfillers, Dance, 90’s, HipHop, classics en de beste Nederlandstalige meezingers, die worden samengesmolten tot een sensationele show waar veel ruimte is voor improvisatie! Het repertoire van The Night Flight is herkenbaar voor iedereen en resulteert gegarandeerd in een uitbundige feestsfeer voor zowel jong én oud!

De band zorgt altijd voor een setlijst die is afgestemd op het aanwezige publiek en uw eventuele wensen/voorkeuren.

“Op een feest met The Night Flight ga je als een rollercoaster door de hitlijsten”

FEESTGARANTIE

Waar veel coverbands achterblijven in het onderdeel entertainment, weet The Night Flight dat de basis van een geslaagde feestavond méér is dan alleen live-muziek. Spontane improvisaties, gastoptredens en heel veel interactie met het publiek zijn ingrediënten waarmee The Night Flight elk event op zijn kop zet.

In een mum van tijd weet The Night Flight de zaal en het publiek te “lezen” en haar performance en repertoire aan de situatie aan te passen. Het gevolg:…. een gegarandeerd onvergetelijke en unieke avond, voor jong én oud! Iedereen die The Night Flight ooit heeft mogen aanschouwen zal beamen dat je wordt meegesleurd in een indrukwekkende reis rond de wereld van TOP entertainment en interactie.

XXL SPECIAL FX • PAKKET

Nieuw! Special FX zijn momenteel niet meer weg te denken op evenementen. Wilt u echt IMPACT maken en flink uitpakken dan is dat mogelijkheden. The Night Flight wordt zeer regelmatig geboekt in combinatie met de XXL-SPECIAL FX pakket.
Met een spectaculaire lichtshow in combinatie met Stage Flames, Sparklers (vuurwerk fontijnen) en Co2 -, Confetti Kanonnen zorgen we voor een indrukwekkende show die gegarandeerd de boeken in gaat! XXL SHOW geeft uw feest of evenement en de SHOW van The Night Flight een extra dimensie!
Voor de kleinere evenementen en locaties kunnen we uiteraard ook los special fx verzorgen die we afstemmen op uw wensen en de locatie.

 

MEER INFORMATIE

ALLROUND DJ

De héle avond de voetjes van de vloer…! Onze eigen allround ‘Feest’ DJ zorgt ervoor dat uw evenement een avondvullend programma krijgt. Onze DJ is muzikaal veelzijdig en breed georiënteerd. Gespecialiseerd in muziek in de breedste zin van het woord. Flexibel, oog voor detail en voor publiek. Van de grootste Hits van dit moment, tot Dance Classics tot de grootste meezingers aller tijden en van lounge tot jazz. Dit alles behoort tot de mogelijkheden. De DJ heeft veel ervaring op zowel grote festivals/evenementen maar ook feesten in kleinere gezelschappen. Onze DJ staat in dienst van uw feest. De muziek gedurende de avond kan uiteraard overlegd worden. Op deze manier kunnen we de volledige avond in stijl vormgeven en bent u als opdrachtgever gegarandeerd van een volledig verzorgde avond muziek in stijl.

 

MEER INFORMATIE

TECHNIEK

The Night Flight is geheel zelf-supported met betrekking tot techniek. Met AV-partner REMOTE RENTAL aan haar zijde kan The Night Flight ieder evenement op maat succesvol voorzien van de perfecte (professioneel) geluid- en lichtshow. Kenmerkend voor de professionele sound van The Night Flight is het werken met het meest hoogwaardige A-merk systemen in de professionele geluidswereld (D&B audio). Daarnaast heeft The Night Flight veelzijdige lichtshows met een scala aan bewegend licht, LED en andere lichteffecten paraat om ieder optreden naar een hogere dimensie te tillen.
Ook is het mogelijk om meerdaags licht & geluidsplan te realiseren. Ideaal voor bijvoorbeeld uw Festival, Feestweek, Dorpsfeest, Tentfeest, Kermis of Pleinfeest.

WWW.REMOTERENTAL.NL

MEER INFORMATIE

LIVE SENSATIE VAN FORMAAT! The Night Flight is de laatste jaren uitgegroeid tot een live sensatie van formaat die altijd garant staat voor kwaliteit, High Energy, en een knallende interactieve show.