Skip to main content

VEELGESTELDE VRAGEN

Hieronder een verzameling van veelgestelde vragen en daaronder onze antwoorden:

BAND & TECHNISCHE CREW

The Night Flight bestaat altijd uit 9 jonge topmuzikanten; 3 lead zang, basgitaar, gitaar, drums, toetsen en standaard 2 blazers (safofoon & trompet). De gehele show is gebaseerd op basis van 9 muzikanten waardoor het niet mogelijk is om de band met minder muzikanten te boeken.

TSR Total Sound Reinforcement BV uit Almere verzorgt de technische invulling van het licht, geluid en video.
De technische crew van THE NIGHT FLIGHT bestaat bij inprikken standaard uit 1 geluidsman en 1 prikker. In geval van een boeking met totale techniek bestaat de crew uit 1 geluidsman en 1 lichtman en aangevuld met een 3e man.

NOTE: TSR neemt standaard voor elk optreden contact op met de locatie of technische contactpersoon event om de technische ‘ins en outs’ door te spreken.

Contact technische crew:
TSR Total Sound Reinforcement BV is te bereiken op: telefoonnummer +31 (0)88 006 5555 Of per email via: info@tsr-online.nl

BACKLINE | PODIUM

The Night Flight gebruikt eigen backline en podium techniek, vanwege het gebruik van Personal Mixing systemen en eigen infrastructuur. Dit betekend dat wij altijd eigen podiumtechniek, backline en geluidstafel meenemen, tenzij anders overeengekomen.

Wij nemen altijd 3 Ledbakken mee van 200x80x26cm (breed/hoog/diep) in deze bakken zitten monitor kastjes en LED verlichting ingebouwd met de naam van de band. Wij nemen ook 2 trappen waar LED verlichting in verwerkt is. Dit tezamen met de podiumdelen creëert de showstage. In het geval van inprikken zal er geen licht bedient worden en staat er in deze rider een DMX channel list om de bakken en trappen te kunnen bedienen.

REPERTOIRE

Het repertoire is erg breed variërend van hedendaagse hits, floorfillers, Dance, 90’s, HipHop, classics en de beste Nederlandstalige meezingers, die worden samengesmolten tot een sensationele show waar veel ruimte is voor improvisatie! Het repertoire van The Night Flight is herkenbaar voor iedereen en resulteert gegarandeerd in een uitbundige feestsfeer!

De band zorgt altijd voor een setlijst die is afgestemd op het aanwezige publiek en eventuele wensen/voorkeuren van de opdrachtgever.

WAT VOOR PODIUM HEBBEN JULLIE NODIG?

Wij vragen een minimale podiumgrootte van 8m breed x 5m diep x 0,4 hoog met minimaal 1meter vrije ruimte rondom het podium.

Mochten de afmetingen zoals hierboven vermeld niet passen op uw locatie, vragen wij u contact met ons op te nemen, zodat we u een passend voorstel kunnen doen.

We kunnen tegen betaling zelf een podium(wagen) verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden.

LADEN EN LOSSEN

THE NIGHT FLIGHT vervoerd haar backline en techniek met een meubelwagen van 22m3. De meubelwagen is voorzien van een uitklapbare Ramp (en heeft dus geen hydraulische laadklep). De afmetingen betreffen 3,10m Hoog x 2,6m Breed x 7,30m Lang (11meter met volledig uitstaande ramp) De locatie dient rekening te houden met de afmetingen van de wagen en hiervoor een geschikte laad en los plek toe te wijzen, evenals plek om deze na het laden & lossen te laten parkeren.
Laden/Lossen en Parkeren dient te geschieden binnen 100meter van de podiumlocatie, tenzij anders besproken. Vanwege de grootte van de gebruikte flightcases dienen liften en/of toegangsdeuren een minimale afmeting van 200cm Diep x 80cm Breed x 200cm Hoog te betreffen.

STROOMVOORZIENING

Bij een optreden van The Night Flight inclusief licht en geluid hebben we 1x 32A 3Fasen + Nul + Aarde (5polig) minimaal 25a per fase afgezekerd. THE NIGHT FLIGHT heeft haar eigen (krachtstroom) verdeling t.b.v. 32A 3phase CEE 5pole aansluiting, licht & geluid maken samen gebruik van deze aansluiting.

Led Walls!!: Onbelaste vrije stroombronnen: 1 X 63 A CE krachtstroom Of 3 X 32 A CE krachtstroom binnen 10 meter van het podium. Als dit niet het geval is dient contact opgenomen te worden met de technische crew van THE NIGHT FLIGHT.

ROOKMELDERS

Rookmelders dienen in de speelruimte uitgezet te worden in verband met het gebruik van rookmachines.

TIJDEN / OP- EN AFBOUW

THE NIGHT FLIGHT speelt 3×45 of 2×65 minuten in een tijdbestek van 5 uur! We willen graag het maximale uit uw evenement halen en er voor zorgen dat het een groot knalfeest wordt!

Technische crew van Coverband THE NIGHT FLIGHT is ca. 2.5 uur voor aanvang van band aanwezig op de locatie, afhankelijk van het event. De Opdrachtgever wordt geacht op dat moment het podium leeg, schoon en toegankelijk te hebben gemaakt om de band en technische crew in staat te stellen om, gedurende dit tijdsbestek apparatuur te installeren en het optreden voor te bereiden.

Het optreden van THE NIGHT FLIGHT vindt plaats binnen een tijdsbestek van 5 uur! Indien het optreden buiten de 5 uur valt, wordt er wachtgeld in rekening gebracht.

GELUID / FREQUENTIES / LIMIETEN

TSR probeert het podiumgeluid van The Night Flight zo rustig mogelijk te houden om ongewenste over-spraak en hoge volumes tegen te gaan. Hiervoor wordt er gebruik gemaakt van Draadloze In-Ear Systemen en Personal Mixer Systemen.

THE NIGHT FLIGHT maakt gebruik van Draadloze In-Ear en Microfoonsystemen van Sennheiser G3 serie in de frequentierange: 566 – 608 MHz en 626 – 668 MHz.

Wanneer de wens is gebruik te maken van het op de locatie aanwezige geluidssysteem AKA Inprikken (PA) dient dit voorgaand te worden besproken met TSR Total Sound Reinforcement. Graag willen wij inzicht m.b.t. het aanwezige geluidssysteem om een juiste inschatting te kunnen maken of deze voor THE NIGHT FLIGHT de kwaliteit kan leveren waarnaar gezocht word. Ruimte benodigd voor de mixpositie bedraagt 2m x 2m.

De minimale geluidsdruk die geproduceerd moet kunnen worden is 95 dBA.

OPTIE OP DE BAND GEPLAATST, EN NU?

Een optie geeft u het recht THE NIGHT FLIGHT als eerste te mogen boeken binnen een bepaalde periode. U krijgt binnen 24 uur alle informatie mbt. een optreden toegestuurd. Een optie is 2 weken geldig en vervalt daarna automatisch, tenzij u aangeeft de optie te willen verlengen. Een optie wordt altijd per email bevestigd.

PARKEREN

De bandleden en crew dienen in de directe nabijheid van de locatie van het optreden kosteloos veilig te kunnen parkeren. Parkeergelegenheid voor 1 vrachtauto en 5 auto’s ter beschikking te stellen aan de band.

Indien nodig parkeerkaarten en/of ontheffingen en een vrije doorgang verzorgen.

LIVE SENSATIE VAN FORMAAT! The Night Flight is de laatste jaren uitgegroeid tot een live sensatie van formaat die altijd garant staat voor kwaliteit, High Energy, en een knallende interactieve show.